Klik hier om direct naar het nieuwste bericht te gaan uit jaargang 2022

02-01-2022
Allereerst willen we u een heel gelukkig 2022 wensen. We hopen dat:
 • De Jonge gewoon weer een stuk kaas is.
 • Een wattenstaafje weer voor het oor is.
 • Dissel weer bij de caravan hoort.
 • Corona gewoon een lekker bierje is.
 • Positief iets Positiefs is.
 • Dat we een mondkapje enkel nog voor een schuurklus gebruiken.
 • Dat isolatie iets voor in de spauw is.
 • Dat een virus weer bij pc perikelen hoort.
 • Dat komend jaar in alle opzichten zeer geslaagd zal worden en we elkaar weer zonder restricties live kunnen onmoeten.
 • Het zal u niet verbazen, maar ook dit jaar is Klamer weer naar Bonnen 48 getogen met zijn camera om de nek. De oplettende kijker zal zien dat er een en ander is veranderd. Klamer was hier gisteren en bracht een paar plaatjes mee. Deze hebben we geplaatst in de pagina "Het Zwanemeerbos". We zijn benieuwd naar uw reactie.
  06-02-2022
  We hadden vanaf 9 januari 77 bezoekers. Dat viel mij niet tegen, maar dat kunnen er natuurlijk veel meer zijn met 1500 leden op de Facebook pagina. Een korte uitleg bij het plaatje. Op de horizontale as zie je de dagen van de maand en op de verticale as het aantal bezoekers per dag. Een uitschieter op vrijdag 28 januari, met 50 bezoekers. Wat er op die dag zo bijzonder is weet ik niet, maar het is een opmerkelijk feit. In het staatje onder de grafiek een aantal LINKS. Dit zijn de URL's waarvandaan de bezoeker op onze website terecht is gekomen.De meeste bezoekers vinden ons toch via Facebook. Verder valt te vermelden, dat de top 3 van landen van herkomst is
  1: Nederland
  2: Belgie
  3: Duitsland.

  Verder komen de bezoekers van de Seychellen 3x, Cyprus 2x, Verenigde Staten 1x, Oostenrijk 1 x, Luxemburg 1x, Zwitserland 1x en Frankrijk 1x.

  Deze maand (gelukkig) een ruime update. We zijn Martje Hogenesch dankbaar voor haar bijdrage in de rubriek "Mijn herinnering ....", ook twee groepsfoto's, waarvan een nieuwe en een gewijzigde. Een aanpassing pagina Spiekersteeg en in de rubriek "Bronnenhoek" een hele nieuwe pagina "Bonnetjes". Ten slotte twee aanpassingen op Spiekersteeg en Eexterweg. Veel leesplezier gewenst. Klik hier voor de Laatste wijzigingen.
  06-03-2022 Maart, crocussen bloeien weer volop. Over ruim een week de verkiezing van de laden van de gemeentertaad en dan alweer bijna zomertijd. Deze maand weer een aanvulling in de rubriek "Mijn herinnering". Zeker de moeite waard om helemaal te lezen. Veel Gietenaren zullen zich deze persoon nog wel herinneren. Verder een groepsfoto, "Groepsfoto Hazewind Handbal 1976", Boddeveld 2, Eexterweg 1 en De Brink bij de dorpspomp.
  03-04-2022 Het is april en we hebben vorige week de klok een uur vooruit gezet. Gisteren kon hij wel weer een uur terug, wanneer je naar buiten keek. Helaas deze maand geen update. Reden, geen materiaal aangeleverd en deze persoon al een week geveld door Corona. Niet zoveel puf dus om iets te doen. Tot de volgende maand dan maar, hoop ik.
  01-05-2022 Een paar weken geleden werd ik verrast door een telefoontje uit Ommen. Het was Klaas Hadderingh, die mij vertelde dat hij een regelmatig bezoeker is van onze website. Alhoewel hij geen inwoner was van Gieten, maar er wel naar school ging, wilde hij een bijdrage leveren aan de rubriek "Mijn herinnering aan ...". Ik was hier erg blij mee en hoop dat Klaas meer materiaal gaat leveren in de toekomst. Zijn verhaal vindt u weer in Mijn herinnering aan .... Wie weet bent u hierdoor geinspireerd en wilt u ook uw verhaal delen en/of toevoegingen leveren voor de website. Ook deze maand heeft Henk weer een paar pagina's aangepakt en van een update voorzien. Voor mij is dat altijd weer een aanleiding om de lay-out van de pagina hier en daar wat aan te passen. Klik hier voor de Laatste wijzigingen. We gaan eerst weer een paar maanden met zomerreces, dus heeft u voldoende tijd om hiermee aan de slag te gaan. Ik wens u allen een hele mooie zomer en tot in september.