Klik hier om direct naar het nieuwste bericht te gaan uit jaargang 2019

06-01-2019

Nieuwjaar !!! Allereerst willen Ron en ik jullie allemaal een heel voorspoedig 2019 wensen. De eerste week van het nieuwe jaar hebben we alweer bijna gehad. In deze eerste update van 2019 beginnen we met een nieuwe rubriek. Klik hiervoor op de ster op onze homepagina. Daar wijst het zich verder vanzelf. Ron is de laatste weken van het afgelopen jaar druk geweest met oliebollen bakken. Hij staat ieder jaar met een kraam op de parkeerplaats van het winkelcentrum Marsdijk in Assen. Hier is hij jaren geleden al mee begonnen, maar toen naast Cafe Adolfs en later op de Brink, tegenover Hotel Braams. Hij had weinig tijd om zijn maandelijkse bijdrage aan te leveren, dus deze keer slechts alleen voor de rubriek De Schakel op papier de complete jaargang 1970. Ook stuurde hij nog een paar foto's van zijn oliebollenkraam op de Brink.

Deze twee en de overige foto's hebben we in het fotoalbum geplakt, Fotoalbum 62.

Van Nijso Sr Beijshuizen ontvingen we een paar foto's van een veel gebruikt voorwerp in Cest Bon. Hij schreef er een leuk verhaal bij. Fotoalbum 59.

Rabbe Vedder en Jan Postmus plaatsten een aantal foto's op Facebook, welke we hebben overgenomen en ook in ons fotoalbum hebben geplakt Fotoalbum 60, Fotoalbum 61. Ik hoop dat daar nog eens een leuk verhaal bij komt. Heb je ook een leuke foto, met een bijzondere herinnering, laat het ons weten en we geven het een plaatsje op de website.
03-02-2019 Februari alweer, wat vliegt de tijd. Deze keer een vertouwd persoon in de rubriek "Mijn herinnering...". Vervolgens in het Fotoalbum een aantal foto's van het oude Gemeentehuis met een beschrijving van Ineke Stolmeijer. Daar zijn we erg blij mee. Ron is de afgelopen maand ook weer druk geweest en heeft weer een update verzorgd in de rubriek "de Schakel op papier" Advertenties, Krantenberichten en Overlijdensadvertenties.

Verder oa. de categorie 'Zoeken naar overlijdensberichten - op overlijdensjaar'. Daarbij is de berichtenperiode 2000-2010 met 2010-2019 afgeschermd voor geregistreerde bezoekers. BERICHTENPERIODE 2000-2019

In deze categorieen zijn alle overledenen uit Gieten of met een link naar Gieten in albums opgenomen die zijn overleden in de jaren 2000-2019.

Let op: Vanwege de recente overlijdensdata van de BERICHTENPERIODE 2010-2019 is er besloten om in deze categorie de berichten alleen zichtbaar te laten zijn voor geregistreerde gebruikers. Om uzelf te registreren, volg de registratieprocedure door op de 'Registreer'-knop bovenaan de pagina te klikken.

Hoe kom je daar? Beginpagina > Z O E K E N > Z O E K E N - N A A R - O V E R L I J D E N S B E R I C H T E N - OP OVERLIJDENSJAAR

Link: www.geheugenvangieten.eu/fotogalerij

Vervolgens naar: OVERLEDEN IN DE JAREN 2010-2019 In deze categorie zijn alle overledenen uit Gieten of met een link naar Gieten in albums opgenomen die zijn overleden in de jaren 2010-2019. Let op: Vanwege de recente overlijdensdata van de BERICHTENPERIODE 2010-2019 is er besloten om in deze categorie de berichten alleen zichtbaar te laten zijn voor geregistreerde gebruikers. Om uzelf te registreren, volg de registratieprocedure door op de 'Registreer'-knop bovenaan de pagina te klikken.

Tot slot een bijdrage van Klamer Bos in Asserstraat pagina en een wijziging in Groepsfoto's: VCJC Dames 1933. Veel leesplezier gewenst.