Klik hier om direct naar het nieuwste bericht te gaan uit jaargang 2019

06-01-2019

Nieuwjaar !!! Allereerst willen Ron en ik jullie allemaal een heel voorspoedig 2019 wensen. De eerste week van het nieuwe jaar hebben we alweer bijna gehad. In deze eerste update van 2019 beginnen we met een nieuwe rubriek. Klik hiervoor op de ster op onze homepagina. Daar wijst het zich verder vanzelf. Ron is de laatste weken van het afgelopen jaar druk geweest met oliebollen bakken. Hij staat ieder jaar met een kraam op de parkeerplaats van het winkelcentrum Marsdijk in Assen. Hier is hij jaren geleden al mee begonnen, maar toen naast Cafe Adolfs en later op de Brink, tegenover Hotel Braams. Hij had weinig tijd om zijn maandelijkse bijdrage aan te leveren, dus deze keer slechts alleen voor de rubriek De Schakel op papier de complete jaargang 1970. Ook stuurde hij nog een paar foto's van zijn oliebollenkraam op de Brink.

Deze twee en de overige foto's hebben we in het fotoalbum geplakt, Fotoalbum 62.

Van Nijso Sr Beijshuizen ontvingen we een paar foto's van een veel gebruikt voorwerp in Cest Bon. Hij schreef er een leuk verhaal bij. Fotoalbum 59.

Rabbe Vedder en Jan Postmus plaatsten een aantal foto's op Facebook, welke we hebben overgenomen en ook in ons fotoalbum hebben geplakt Fotoalbum 60, Fotoalbum 61. Ik hoop dat daar nog eens een leuk verhaal bij komt. Heb je ook een leuke foto, met een bijzondere herinnering, laat het ons weten en we geven het een plaatsje op de website.