Hoe Gieten veranderd is...,
een fotoboek van Jo Tingen

 (2013-12) Jo Tingen heeft weer een boek gemaakt over Gieten. We hebben het nog niet gezien, maar zijn natuurlijk wel heel erg nieuwsgierig. Misschien een ideetje voor Sinterklaas of de Kerstman.

Jo, oud-dorpsgenoot en ooit nog eens Nederlands kampioen hardlopen op de 800 meter verzorgt van tijd tot tijd een historische publicatie. Ook dit jaar kwam hij weer met iets nieuws. Op 20 november is het eerste exemplaar in café Veninga aangeboden aan Gerard Nijenhuis. De titel van de publicatie is: Hoe Gieten veranderd is ...

Jo Tingen woont tegenwoordig in Wildervank. En hij keerde dit jaar, in gezelschap van fotograaf Henk de Vries, terug naar de plekken die jaren geleden op de gevoelige plaat werden vastgelegd. Dit heeft geresulteerd in een boek met foto’s van zestig situaties, verdeeld over 132 pagina’s. De linkerbladzijde toont hoe het eens was, op de rechter is de actuele stand van zaken te zien. Zo is de verandering in één oogopslag zichtbaar. In totaal zijn er bijna driehonderd foto’s waaronder twaalf vanuit de lucht. Per situatie is er een kort bijschrift.

 Hoe kunt in het bezit komen van dit boek? Hoe Gieten veranderd is . . . is een uitgave van Jo Tingen Public Relations en daar ook te bestellen (tel: 06-53417808 , e-mail: j.tingen@planet.nl ). Het gebonden boek is voorzien van een harde omslag en kost € 19,90 (bij verzending € 25,00).


Terug naar: Oproepen-Agenda