VV Gieten
3e elftal 1959

Schuif met uw muis over de hoofden, u zult dan de naam van de persoon zien verschijnen!!
En als u een tablet of smartphone gebruikt dan even op de hoofden tippen...

 

Herkomst foto: Jantje Smit Hospers

Foto: VV Gieten 3e elftal
Opmerkingen:
(02-2016) 
Dit Jantje Smit Hospers kwam met een mooie foto van een elftal van de voetbalvereniging Gieten. Ze wist niet meer dan dat, geen jaar, geen idee welk eftal dit was, maar wel een paar namen.

Trainer Jacob Zwiers, Geert Weitering, Henk Zwiers, Geert Garming, Hendrik Fransen, Be Scholtmeijer, Anne Geerts, Theo Kremer, Jans Smit, Jan Hoving en ene Venema

Nu hebben via-via even geďnformeerd bij Anne en Wim Geerts; Zij zeggen dat de van het seizoen 1958/1959 moet zijn. En dat het een foto is van het derde elftal. En namen? Ja ook zij komen met een opsomming van namen: Geert Garmingh, Henk Zwiers, Job Zwiers, Jannes Geerts, Jan Reinder Kamping, Jan Hendrik Pepping, Johannes Venema, Henk Hilbolling, Dick (Dik) Abee en Anne Geerts.

We zijn mooi op weg, maar nu moeten de namen nog even bij de juiste hoofden worden geplaatst. Wie helpt??

(02-2016) 
 Fré Pepping uit Wageningen doet een poging. Graag jullie commentaar en aanvullingen!

(05-2016) 
 Lambert Venema uit Norg heeft de foto even aan zijn broer Johannes voorgelegd. Hij was de keeper van dit elftal, dus zal de namen wel allemaal precies weten. En zo is het ook. Johannes vindt het opvallend dat er enkele spelers op staan die ook in hogere elftallen speelden zoals Lambert Wolthuis en Harry ten Hof. Maar misschien waren zij op hun 'retour' en daarom in een lagere elftal 'afbouwden'. Volgens Johannes is deze foto trouwens uit ongeveer 1957.

Uw reactie op deze foto:


Terug naar Index