MAVO klas 2C 1970 - 1971

Schuif met uw muis over de hoofden, u zult dan de naam van de persoon zien verschijnen!!
En als u een tablet of smartphone gebruikt dan even op de hoofden tippen...

 

Herkomst foto: Fenna Pauw,  Pesse

Foto: Klas 2 C Mavo
Opmerkingen:
(11-2015) 
Dit was een beruchte klas. Van deze groep bleven er dat jaar maar liefst 17 zitten! Het was het eerste jaar dat Jan Hommes op de Mavo les gaf. Een mooie binnenkomer! Frenk Abrahams meldt op Facebook dat hij tot het selecte gezelschap behoorde dat wl overging, en dat met 2 keer een 3 en n keer een 5 op het rapport. Kun je nagaan hoe feestelijk die andere cijferlijsten moeten zijn geweest!

Jan Hommes heeft keurig zijn lerarenagenda bewaard en weet wie er allemaal in deze groep zaten. De meeste namen hebben we thuis kunnen brengen. Controleert u even of we goed zitten? En dan kunt u misschien ook meteen Janneke Greving, Geert Hilbolling, Rita Homan, Roelina Luis en Hendrik Schuiling een plaats geven...

(11-2015) 
Eerst kwam Anne Wiekel over de brug. Wij hadden hem een verkeerde plaats togedacht. Hij wil graag tussen Greet en Truus in zitten. Dus daar hebben we hem nu neergezet. En Egbert Hogenesch uit Nieuwediep heeft nog meer verwisselingen opgemerkt en de hierboven genoemde mensen een plaats gegeven. Goed werk!


(01-2016) 
Albert Bos zegt: nummer 10 isvolgens volgens mij Ginie Brink van de Scheperijweg. Fennie Wilms is veel jonger. Heeft Albert gelijk?

(02-2016)
 
Nee, zegt Egbert Hogenesch. Albert is in de war met de Fennie Wilms uit Eext. Maar we hebben hier van doen met Fennie uit Gasselternijveen. Dus Ginie Brink gaat weer uit de lijst en Fennie Wilms komt terug!

Uw reactie op deze foto:


Terug naar Index