Groepsfoto 1956

Schuif met uw muis over de hoofden, u zult dan de naam van de persoon zien verschijnen!!
En als u een tablet of smartphone gebruikt dan even op de hoofden tippen...

 

Herkomst foto: Didi Lamain-Wijngaard, Gieten

Foto: Klas 5, Gieterschool 1956
Opmerkingen:
2008-03
 
Van Didi Lamain kregen we deze foto. Maar u moet wel aan het werk, want er is geen enkele naam opgegeven. Didi zelf en Henk Bruinsma kwamen met namen. Ze zijn het niet altijd helemaal met elkaar eens.
Volgens Henk Bruinsma is dit niet meester Bodde, want die woonde toen volgens hem al in in Assen. Hij denkt dat het meester Bongers of Brongers is. Harrie Kloose zegt, dat het meester Harrie Borgers is.

2008-05 
 
Martje Hogenesch: nr. 6 op deze foto is niet Pim Seggers maar z'n broer Siep (Siebrand of Sijbrand)  Pim was een paar jaar ouder.

2010-01
Wim de Vries zegt, dat nr. 14 Eddy Fekken is. Nr. 24 is Geertje Lanting en niet Zwaantje Schiphouwer. Je hebt helemaal gelijk Wim.
Het is inderdaad van Guldener, Martje en Jantje Hadders op 37. Zij woonde aan het tolhuisje op de Asserstraat en haar moeder heette Fennie Hilbolling en haar vader Mans.

2010-03
Ik weet niet wie (Harrie Kloose) dit aangevuld heeft maar ik weet zeker dat ik niet de naam van Jantjes vader heb genoemd. Haar vader was GEERT Hadders en haar opa heette MANS Hadders, ze woonden wel samen in het tolhuis. Daar is de vrouw van Mans omgekomen bij het bombardement ( 1943?) van Gieten. Martje je bent een kei!

2010-05
Roelf Dijkhuizen met z'n zoveelste bijdrage. Dat moeten we meer hebben.

2010-06
Roel Schiphouwer zegt, dat Jantje Hadders eigenlijk Fennie heet. Roel kan het weten, want hij woonde vlak naast Jantje

2010-09
Martje Hogenesch blijft bij haar standpunt, dat Fennie Hadders toch Jantje heet. Nu Roel weer.

2011-11
Didi Lamain zegt, dat nr. 37 Fennie Harders is en niet Jantje. Fennie heeft een zus, die Ria heet. Het is nu 2-1 voor Fennie, zie Roel Schiphouwer en Martje Hogenesch.

2012-01
Martje heeft
nagevraagd bij Henk Hilbolling en die wist, zonder te kijken, dat het idd Fennie Hadders is. Martje heeft dus geen gelijk. Maar goed, eindelijk duidelijkheid dus. 3-1 voor Fennie.

Uw reactie op deze foto:


Terug naar Index