Groepsfoto 1987

Schuif met uw muis over de hoofden, u zult dan de naam van de persoon zien verschijnen!!
En als u een tablet of smartphone gebruikt dan even op de hoofden tippen...


Herkomst foto: Linda Raterink, Gieten

Foto: ZZG Clubkampioenen 1987
Opmerkingen:
(2007-05) 
We hebben al eens aandacht besteed aan ZZG. In 1987 werden de jaarlijkse clubkampioenschappen  gehouden. Hier staan ze op de foto. Maar we weten nog lang niet alle namen!
(2007-10)
We zijn een zwemzomer verder. Ik las in een Schakel dat er vanwege het slechte weer niet zoveel bezoekers zijn geweest dit jaar.Wel hebben een aantal mensen gereageerd op deze foto. Met name kunnen we Hennita Jansen en Rita Wilkens noemen. Er zijn er nog meer geweest, maar helaas ben ik in de vakantie een groot aantal mailtjes kwijt geraakt. Maar zie we hebben de namen bijna compleet! Rita suggereerde ook nog een Anton Jansen als nummer 3. Maar bedoelde zij misschien 'op 2'??
(2008-10) 
Jan Dokter uit Assen denkt dat nummer 2 misschien ook wel eens Jan Henk Schulting kan zijn ipv Gerrie Knoop. Wie weet het zeker?
(2008-11)  Jeroen de Boer herkent zichzelf in nr. 2. Daarmee zijn Jan Henk en Gerrie uitgerangeerd. Jeroen werd voor het eerst clubkampioen, omdat alle anderen afwezig waren. Ja, Jeroen, zo kan ik het ook. Maar niettemin nogmaals gefeliciteerd en bedankt voor je attentie in deze.

 

Uw reactie op deze foto:


Terug naar Index